Grundaren av MINHUD är Joanna Ahlbom som arbetat som hudterapeut sedan 2015. Joanna har drivit salonger och spa-avdelningar och arbetar fortfarande aktivt som hudterapeut.

Joanna är även grundare av drycken FRÖYJA som är framtagen för att stötta hälsan och huden inifrån.

På MINHUD utför vi ofta konsultuppdrag, föreläsningar eller utformar företagsevent.
Konsultuppdragen kan se olika ut och skräddarsys efter dina behov.
önskar ni ha en rolig aktivitet på kickoffen eller skämma bort personalen lite extra? Vi har både gruppaktivitet, föreläsningar och behandlingar.

Vi hjälper också salonger, kliniker och spaavdelningar med projektering, behandlingsmenyer samt planering.

Önskar ni hyra in oss eller veta mer?
Skicka din förfrågan till: info@minhud.se

MinHud.se är också en hemsida med webbshop där hud och hudvård står i fokus. Intresset för hudvård ökar och vi vill vara en plattform där man kan hitta bra och riktig information. Där man säkert kan lita på att vi har gjort bra val både för huden och människan.

Vi är auktoriserade återförsäljare av de hudvårdsmärken som vi säljer. Alla märken och produkter är noga utvalda av oss.

På MinHud.se kan ni vara säkra på att produkterna är äkta och alltid håller högsta kvalitet. Ni kan alltid lita på att den information som vi publicerar är korrekt och sann. Vi vill dela med oss av kunskap och göra den lätt att förstå. Vi vill ge den bästa servicen till våra kunder.

MinHud.se erbjuder produkter för olika hudtyper, hudtillstånd, åldrar, livsstilar och smaker. Läs mer om våra varumärken. Vi vet att alla människor är unika och likaså allas hud. Därför vet vi också att varje hud måste behandlas, älskas och omhändertas på sitt egna unika sätt. Vi har valt en mix av hudvårdsmärken för att täcka in så många hudtyper och hudtillstånd som möjligt. Det finns inte bara en mirakelkräm. Den kräm som din hud älskar och behöver fungerar kanske inte på din bästa kompis eller mamma då de har andra förutsättningar och behov.

Företagets ledord : “Ditt resultat är vårt mål”

Huden är kroppens största organ och vi har produkterna och kunskapen hur man bäst tar hand om den. Vår passion och stora intresse för huden gör att vi är experter på hud. Att vi ständigt utför behandlingar och dagligen kommer i kontakt med riktiga hudar och hudproblem gör att vi är uppdaterade och vet vad som funkar. MinHud är ett företag som ägs och drivs av två kvinnor som älskar hudvård.

Kvalitet, nytänkande och passion är de ledord vi arbetar efter.